Diagnostiek voor U Facilitair

Facilitair medewerker Servicepunt

24 uren per week

Wat ga je doen als medewerker? 

Onze afdeling facilitair telt 7 medewerkers. Plezier in het werk en binnen het team staat hoog aangeschreven en humor wordt gewaardeerd. We houden van aanpakken en helpen elkaar daar waar mogelijk en nodig. Achter de schermen zorgen we ervoor dat alles goed is geregeld. Denk aan de inrichting en beveiliging van onze gebouwen, schoonmaak en afval, maar ook post en technische installaties. Teveel om op te noemen. Ook jouw werkzaamheden zijn heel divers. In de ochtend ben je bijvoorbeeld bezig met het uitzetten van opdrachten richting leveranciers voor de inrichting en belettering van een nieuwe priklocatie. En in de middag sluit je aan bij een overleg over de implementatie van acties vanuit ons nieuw duurzaamheidsplan. Voor jou is geen enkele dag hetzelfde, daar kun je vanuit gaan. 

 

En verder:  

  • Jouw collega’s kunnen met al hun vragen bij jou terecht.  
  • Binnen Diagnostiek voor U werken wij met TopDesk. TopDesk is één van de gerenommeerde facilitaire management-informatie-systemen. Voor ons eenbronbestand waar de informatie van onze gebouwen en diensten in zijn verwerkt. Met deze applicatie verwerken wij alle inkomende meldingen voor de afdelingen facilitairen ICMT.  
  • Beheren van toegangscontrole waaronder toegangspassen en sleutels 
  • Je houdt contacten met leveranciers van schoonmaakbedrijven, groenvoorziening tot en met de installaties van ons hoofdkantoor en productielocatie oftewel de soft- en hard services.  
  • Je neemt deel aan het BHV-team  
  • Je pakt dagelijks voorkomende facilitaire werkzaamheden op, zoals het oplossen van kleine verstoringen (denk aan het netjes houden van onze vergaderruimte). 

 

Dit ben jij 

  • MBO+ werk- en denkniveau op facilitair gebied  
  • 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. 
  • Kennis van Topdesk.
  • Microsoft Office kent geen geheimen voor jou.
  • Onze processen worden steeds meer geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Je kunt je weg wel vinden in de digitale wereld en anders ben je bereid dit te leren.  
  • Jij houdt van aanpakken en helpt graag andere collega’s.  
  • Je bent goed in het houden van overzicht, organiseren en coördineren.  

 

 

Dit bieden wij 

  • Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 salarisschaal 40 (min. € 2391,- – max € 3484,- bruto per maand op fulltime basis) van de CAO-Ziekenhuizen. Leuk om te weten: in juni vindt er een salarisverhoging van 5% plaats. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. 
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: Je krijgt de mogelijkheid vanuit HRM om trainingen en opleidingen te kunnen volgen, diverse e-learning modules zijn hiervoor aanwezig voor je persoonlijke doelen als werk gerelateerde opleidingen en tools. Samen met jou kijken we naar jouw persoonlijke ontwikkeling. 
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en thuiswerkvergoeding.  
  • Wij vinden het belangrijk om nieuwe medewerkers goed te ontvangen. Dit doen wij met een uitgebreide onboarding (o.a. met een onboardingapp). Je krijgt de eerste maanden voldoende tijd om de organisatie en je collega’s goed te leren kennen. 
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd vóór indiensttreding.  

 

Meer weten?  

Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan als Facilitair medewerker/ medewerker Servicedesk, maar wil je eerst nog meer informatie? Tom van den Oord, Teamleider Facilitair & Logistiek staat je graag te woord. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06- 25 65 22 15 of stuur een mail naar t.vandenburrekers@diagnostiekvooru.nl  

 
We maken graag kennis met je 

Je motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag vóór 30 april 2024. Solliciteren kan via de paarse sollicitatie button.

Meer weten over Diagnostiek voor U als werkgever? 

Wil je meer weten over onze vakgebieden of arbeidsvoorwaarden? Of ben je benieuwd naar wat onze collega’s zoal doen op een dag? Maak kennis met Diagnostiek voor U: https://werkenbij.diagnostiekvooru.nl/.

 

Over ons  

Diagnostiek voor U is een medisch diagnostisch centrum. We beschikken over een laboratorium voor onder andere bloed- en urineonderzoek. Naast laboratoriumonderzoek op het gebied van klinische chemie, medische microbiologie en pathologie, kan de patiënt bij ons terecht voor onderzoeken zoals röntgenonderzoek, radiologische echo’s, longfunctietesten, hartfilmpjes, oogonderzoek, fietstesten en zwangerschapsdiagnostiek. Lees meer op https://diagnostiekvooru.nl/.

Meer weten over Diagnostiek voor U als werkgever?

Wil je meer weten over onze vakgebieden of arbeidsvoorwaarden? Of ben je benieuwd naar wat onze collega’s zoal doen op een dag? Maak kennis met Diagnostiek voor U op ons Werken Bij platform.

Werken bij Diagnostiek voor U

Enthousiast?

Je motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag voor 30-04-2024

Vacature delen op:

Referentienummer:

2329

Regio:

  • Noord-Brabant

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Vacatureniveau:

MBO

Vacaturetype:

Parttime

Vakgebied:

Facilitair

Sluitingsdatum:

30-04-2024

Startdatum:

22-12-2023

Locatie:

Eindhoven

Contactpersonen:

Tom van den Oord

mobiel: +31 625652215

Kantooradres:

Locatie: